Pazar, Ekim 28

takıntı











kemancı, başımın tacı.

kendi takıntılarını irdelemek gibisi yok, dudak yemem, canım sıkıldıkça yemek yemem, bir şey içmem, sigara kullanmama rağmen anneme ya bi sigara versene diyecek kadar ağzımı meşgul etme arzusu, oral dönemden. peki ağzını doldurmak istediğin asıl şey ne sorulması gereken soru.
kaka tutmam ise anal dönemden, anal retantif olmam, mesela tüketip üretemem, çok zor bir şeyler yazabilmem, oysa çok konuşabilmem.
fallik dönemden bir takıntım kaldı mı, umarım hayır.
(fallik döneme saplanan kişilerde aşağıdaki belirtiler görülebilir. Kız ya da erkek çocuğunun yetişkin yaşamda anne babadan kopamayışı, ebeveynlerden ayrılma ihtiyacı ve girişimi olunca aşırı suçluluk duyma, evlilik kararını geciktirme, bir eş seçememe, evlilik yaşamında eşi ile rahat ve mutlu olamama, anneye babaya karşı suçluluk duyma ve onlara aşırı düşkünlük gösterme, çekingen, utangaç yapı. Cinsel ilişkiden kaçınma, suçluluk, fanteziden yoksunluk, cinsel güçsüzlük korkuları, cinsel soğukluk. Bedenine aşırı düşkünlük, kendini dinleme. Bedenine zarar gelecek korkusu. Karşı cinse aşırı eleştiri getirme ve olumsuz tavırlar geliştirme ya da aşırı imrenme. Cinsel kimliğine karşı güvensizlik cinsel kimlik sapmaları, anne babalık rollerini benimseyememe. Erkek çocuklarda annelerinin yanında eşine hakaret etme ve anneye aşırı sevgi gösterimi davranışı ya da annesinin yanında eşiyle hiç ilgilenmeme)

Hiç yorum yok: